Красота

Detosil – мнения, цена, къде да се купуват, аптека, струва си, за отслабване?

Не толкова отдавна на пазара на хранителни добавки се появи Detosil (Detosil) – друга добавка за загуба на тегло. Производителите обещават безопасност и ефикасност, красиви, боядисани с уникалните си свойства и е един от формула вид, но … Дали тези хапчета са благоприятно в сравнение с други хранителни добавки със съмнително действие, което има, изглежда, са свикнали да?

Описание Detosil

Според изявленията на производителите (Москва компания Beautyrin), Detosil има патентована формула, която ви позволява да отслабнете бързо и без вреда за здравето. Регистриран като хранителни добавки, продавани в аптеките, добавка не е така. В една капсула съдържа до 600 мг активно вещество. Опаковане:. 30, 60 или 120 таблетки

В състава претендираните добре известни мазнини горелки, които се прилагат само за непрозрачност, ги ressalat без да се засяга вътрешните органи. Въпреки рекламата твърди, че тези капсули отслабване дори подобряване на стомаха, черния дроб и сърцето.

Друго изявление:. Тези таблетки не изискват никакви усилия, това е нещо като спорт, когато не се изисква тяхното използване

Дали Detosil – толкова иновативна формула, която насърчава загуба на тегло и здравето укрепва и спорт не изисква? Вземания, които не трябва да се вземат за чиста монета. – учат материала и да разберете истината

Състав Detosil

Съставът е наистина впечатляващ. И трите активни съставки, известни като доста ефективни мазнини горелки. И в един добавка, те трябва да се засили действието на другия. Оказва се, че тази добавка е тройна удар мастните клетки.

Благодарение на нея, тялото започва да произвежда пируват сол е пирогроздена киселина. Тя насърчава активното липолизата. Това вещество като отделен фармацевтичен препарат се определя на увеличаване издръжливост и производителност, интензивно унищожаване на калории и загуба на тегло. Сама по себе си е липоева киселина е също така известен начин да губи тегло, което може да се закупи в таблетка или капсулирана форма.

Не просто разгражда мастните клетки, но и активно да използва освободената енергия за образуването на мускулна тъкан.

За да се изброят всички функции в тялото, е просто невъзможно: до непрозрачност в енергия и предотвратява мускулна болка и симптоми на претрениране, стимулира метаболизма (особено протеин), подобрява физическата активност (увеличаване издръжливостта), се счита за ефективно анаболен (помогне за изграждането на мускулна маса).

Много ефективен персонал не подлежи на съмнение. Въпреки това, има няколко спорни моменти.

Първо, ако проучи внимателно опаковката, може да се види, че една и съща хром пиколинат е на последно място. И пред него са вещества, като например стерати на магнезий и калций, силициев диоксид. А някои добавки – тези вредни “Е”, за които толкова много е писано (набор, например, Е470). Оказва се, че в капсули, те са много повече от хром пиколинат.

Второ, състава на препарат не е самата L-карнитин, сол на L-карнитин тартарат. През август 2005 г., САЩ публикува резултатите от две независими проучвания на това вещество. Според тях, той ускорява липолизата и повишава издръжливостта, въпреки продължителността на поданиците си работа на 1 месец и интензивен спорт.

Това не е да се каже, че тя не работи. Просто не е нужно да се идеализират състава.

Механизмът на загуба на тегло Detosil

намаляване на теглото настъпва, както следва:

 • мазнините в тялото е активно разбити;
 • има набор от мускулна маса;
 • възстановява нарушен метаболизъм;
 • намален апетит;
 • подобрява храносмилането;
 • тялото се изчиства от токсини и други отпадъци.

Ако Detosil изпълнява всички тези функции, той наистина ще допринесе за постоянна загуба на тегло.

Някои източници обещава да надхвърли всички очаквания: това се твърди, че по време на курса (и това е само 1 месец!) Може да загуби толкова, колкото и 15 кг. Първо, тя е твърде стресиращо за отслабване за тялото. На второ място, възниква въпросът: поради какви допълнителни паунда толкова бързо да напуснат тялото, ако не е необходимо да спазвате диета или да спортуват? Горните точки до такъв резултат не е достатъчно.

показания и противопоказания Detosil

Detosil – не е лек, но обичайните добавки към храната, все пак, и се продава в аптеките. Независимо от това, в състава му, обявен мощни съставки, които имат върху тялото значително въздействие. Ето защо, в определени ситуации, което трябва да бъдете внимателни с капсулите.

свидетелство

Това е лошо, че са създадени специално за загуба на тегло, така че индикацията за неговото приложение е само една допълнителна тежест и необходимостта от контрол върху него.

СИЛНИ Противопоказания

Производителите отбелязват в инструкциите са само 3 противопоказания:

 • бременност;
 • кърмене;
 • индивидуална непоносимост на основните компоненти.

Не забравяйте да предупреждават, че е по-добре да се консултирате с лекар.

Ето и още един спорен въпрос: ако се съди по основните активни компоненти, които не са всички противопоказания. От една страна, BAD не е концентрат, и съдържанието в нея малко. Но в същото време, това е достатъчно, за да активно да изгаря мазнините? Като се има предвид, че добавката ще трябва да се пие в рамките на месец, това е напълно възможно натрупването на тези вещества в тъканите, които могат да доведат до повреда на някои органи.

Например, всички добавки на хром пиколинат Следва списък на противопоказания (в допълнение към по-горе):

 • бъбречна недостатъчност;
 • чернодробна недостатъчност;
 • захарен диабет;
 • болест

 • Паркинсон;
 • 16 годишна възраст и след 55.

Ако говорим за липоева киселина, след това е невъзможно да се използват при заболявания на стомашно-чревния тракт -. Гастрит, язва и хиперкиселинност на стомаха

И L-карнитин – още по-дълъг списък от заболявания, за които той е противопоказан:

 • безсъние;
 • HIV инфекция;
 • високо кръвно налягане;
 • диспепсия;
 • заболяване на щитовидната жлеза;
 • рак;
 • проблеми с бъбреците;
 • сърдечна недостатъчност;
 • trimethylaminuria;
 • епилептични припадъци.

Въпреки че, може би това е просто nitpicking. Поради това, че добавката е сертифицирана, т.е. са били тествани за безопасност здраве.

на предимствата и недостатъците Detosil

Изучаване отзиви за Detosil, изумени колко много негативизъм хора изхвърлят на производителите. По-голямата част се свежда до това: пари – по посока на вятъра, резултатът е нулев. Все пак, има положителни аспекти, което също си струва да се каже, че картината е пълна и обективна. Така че, кратко извлечение от мнения.

Положителен:

 • няма нужда да се придържаме към строги диети;
 • не трябва да се изчерпва дълги и дълги часа обучения;
 • подобрява сърцето, черния дроб, стомаха;
 • чрез интернет често се продава за акцията, която е $ 17,4 вместо $ 34,7;
 • нормализира метаболизма на протеини и въглехидрати;
 • позволява без усилия за намаляване на приема на калории дневно, поради блокиране на глад.
 • възстановява хормоналния баланс;
 • действа като енергиен: хората празнуват в някои случаи и прилив на жизненост и сила през целия ден

.

Отрицателни:

 • ниска ефикасност: загуба на тегло или не се наблюдава или е само 1-2 кг за целия курс;
 • наддаване на тегло (съдейки по мнения, са изпълнени такива случаи);
 • наличието на странични ефекти, които инструкцията казва нищо;
 • опаковката членки не цялата необходима информация.

Като правило, тези, които са загубили тегло с помощта на Detosil, според по-нататък все още играе спортове. Но от минус 15 кг на месец, посочен в мнения за официалния сайт и уебсайтове на трети страни никой дори не пише за отпаднали 10 кг.

Инструкции за употреба, Detosil

Както вече бе споменато, инструкцията причинява някои критики. Как да се пие при условие, но с въпроса доза може да възникне

 1. Преди да кандидатствате се насърчават да се консултирате с вашия лекар.
 2. приема през устата два пъти на ден, 1-2 капсули по време на хранене. Дозировка разписани малко размазани: Съгласен съм, че има разлика, колко капсули да се пие за 1-ви път – една или две. Обикновено по-специално предвижда, които трябва да се пие само една таблетка, и който може и 2.
 3. Курсът на диета -. 1 месеца
 4. Интервалът между курсовете трябва да бъде най-малко 2 месеца.
 5. OL>

  В останалата част от инструкциите за Detosil не се различава от подобни средства. Споменава състава, съдържанието на биологично активни вещества (200 мг L-карнитин, 15 мг на липоева киселина и 50 мкг на хромен пиколинат), хранителна стойност (1 ккал на една капсула), обхватът на прилагане, противопоказания, срок на годност и на условията за изпълнение.

  В условията на съхранение, се препоръчва да се скрие на добавката от деца пазят в добре затворен буркан на сухо място, където температурата не надвишава 25 ° С.

  Допълнителни препоръки Detosil

  И сега – повече информация за тези, които все пак са решили да отслабнете Lipaemia. Въпреки всички спорни моменти в неговите инструкции и реклама и голям брой отрицателни отзиви, загуба на тегло е възможно. Основното нещо с ум да се подходи към този въпрос. Не бива да се ласкае, че това ще да загубят 15 паунда на месец без никакво усилие, малко, за да ги има.

  По-добре е да закупите на добавката в аптеката или доверени сайтове. Въпреки факта, че ще се окаже по-скъпо, че няма да загубите качество и купи истински продукт, а не фалшива.

  Ако диета сили там, просто се хранят правилно. Отказвайте продължение на един месец от заведения за бързо хранене и сода, ограничат приема на вредни и мазнини храна

  Като се има предвид, че съставът на Detosil включва L-карнитин, е полезно да се направи спортове, тъй като се счита за високо ефективна добавка в спортна храна. Махни го – това ще допринесе за изграждането на мускулите и производителност увеличение тренировка

  .

  Да не се пие капсулите през нощта. Най-добрият вариант – през първата половина на деня (закуска и обяд). BAD актове за колкото енергия, което води или утежняващо безсъние.

  Сейф схема да се използва: започнете с 1 капсула сутрин. Изпий при тази доза в продължение на 3 дни. Ако не разполагате с нежелани реакции, добави още една капсула на обяд. Ако всичко мина без последствия и има желание да се увеличи дозата, дори и след 3 дни на закуска, консумират по 2 таблетки, след 3 дни да направя един и същи ден.

  Ако имате някакви неприятни симптоми капсули е да се преустанови.

  Много важна информация за едновременно използване с Lipaemia други добавки. В ръководството му липсват, а някои източници имат специални инструкции. Действието на кортикостероиди, антибиотици и контрацептиви може да блокира тази библиотека. Така че, за да започнете е да се подложи на лечение, а след това, за да отслабнете. И не забравяйте да се мисли за допълнителна контрацепция.

  И накрая, последната препоръка, която предписва всички производители на хранителни добавки за отслабване. Преди получаване на добавки трябва да се консултирате с вашия лекар. Този съвет са на уреда. До голяма степен се дължи на факта, че те не знаят за какво експерт и как да се поставя под въпрос, за да отида. Ако искате да направите всичко компетентно, следвайте плана:

  1. Направете една среща с терапевта, да ги помолите да ви възложи на цялостен медицински преглед за откриване на заболявания.
  2. Ако наскоро сте положили изпита или прегледи в рамките на своята професионална дейност (професионален изпит), може да се запише веднага да ендокринолог с моите медицинска документация и резултатите от изпитванията.
  3. Въз основа на прегледа, лекарите ще се направят изводи за здравословното Ви състояние и дават препоръки. Тук е моментът да заявите желанието си да отслабнете с Lipaemia.
  4. Тогава чуе мнението му по този въпрос и да направи своя собствена заключение.
  5. OL>

   Друг вариант: ако знаете, диетолог или фитнес инструктор, които имате доверие, можете да поискате мнението си. Те със сигурност чували много за различни добавки и да знаят дали да се очаква ефектът от мазнини горелка.

   Странични ефекти Detosil

   За съжаление, указанията са разписани не, въпреки мнения често могат да намерят негативно отношение към Detosil заради тях. Разбира се, не си струва всички дискомфорта да бъдат отнесени към действието на капсулите. Те могат да бъдат свързани с неправилно приложение Bada (игнорирани противопоказания, неоправдано увеличи дозата, удължен разбира). Както и да е, но за пълнота тук е списък на това, което се притеснява някои хора:

 • главоболие;
 • диария или обратно, запек;
 • летаргия, слабост, болестно релаксация, или, обратно, трескаво прилив на енергия, кратки импулси на дейност;
 • замайване;
 • гадене, повръщане понякога;
 • разстройства на съня;
 • алергична реакция под формата на уртикария.

Ако страничните ефекти значително влошават качеството на живот (диария, повръщане, обрив), от приемната е да се даде. Ако състоянието е поносим, ​​можете да опитате първо да се намали дозата.

Аналози Detosil

СИЛНИ добавки

Само абсолютно същия състав, няма да се намери, защото в края на краищата, това е патентована формула, основана на ефективността на трите мазнини горелки. Възможно ли е да купуват тези фармацевтични препарати отделно:

 • липоева киселина, 50 таблетки, произведени в Европа, само за $ 0,6;
 • хром пиколинат: капки (50 мл) в Европа за $ 3,2; капсули от американската компания за Solgar (90 броя) за $ 16,9; същия брой капсули от добавката (Evalar) ще струва евтино – $ 10,6;
 • L-карнитин: 30 капсули всички от същия Solgar – $ 32,5; 30 таблетки от немската фирма Doppelherz на приблизително 9,1 $.

Хранителни добавки

Хранителни добавки на базата на тези съставки и прави огромно количество.

L-карнитин (американски марки):

 • Dymatize (60 капсули), 18 $;
 • Dymatize (90), 24 $;
 • Gaspari Nutrition (100 г), 35 $;
 • Optimum Nutrition (350 мл), 10 $;
 • Optimum Nutrition (60 капсули), 26 $;
 • SAN (100), 44 $;
 • SAN (500 мл), 28 $;
 • SAN (60 броя), 19 $;
 • Twinlab (120), 54 $;
 • Ultimate Nutrition (30), 20 $.

L-карнитин (германски марки):

 • Maxler (1 л завършен разтвор), 34 $;
 • Maxler (1 л концентрат), 25 $;
 • Maxler (1 л разтвор), 38 $;
 • Maxler (100 капсули), 23 $;
 • Maxler (100), 18 $;
 • електроенергийната система (1 литър), 31 $;
 • електроенергийната система (500 мл), 21 $;
 • Weider (100 броя), 19 $;
 • Labrada хранене (20 РАС), 24 $.

липоева киселина (American производство):

 • Живот (60 капсули), 38 $;
 • Jarrow Формули (120), 73 $;
 • Jarrow Формули (180), 37 $;
 • Jarrow формули (30), 28 $;
 • Jarrow формули (60), 45 $;
 • MRM (60), 42 $;
 • Natro (120), 79 $;
 • Solgar (50), 63 $;
 • Източник Naturals (120), 33 $;
 • Източник Naturals (60), 20 $.

хром пиколинат:

 • хром пиколинат;
 • Vitrum Perfomens;
 • карнитин плюс Chrome;
 • бирена мая с хром;
 • хром пиколинат Plus;
 • Centuri 2000.

Изборът е огромен, единственият въпрос е как да се намери правилният баланс. Разбира се, че може да ги вземе индивидуално, но дали това е толкова ефективна? Сортиране през всичко в търсене на това, което ще ви помогне да е да се намери нещо, което намери, но колко ще изисква време и пари? Така че се опитват Detosil може и трябва. Най-малко той е бил тестван за безопасност и помага на много хора.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...