Потенциалност

Diet no1 Преглед на продуктаОптималната доза на подобрителя със слаб брашно глутен в диапазона 0.01-0.03% от теглото на концентрата брашното нишесте. Наред с подобряване на реологичните свойства на тестото ацетон пероксид, също се променя цвета на средината на хляба; става много по-лек. В процеса на приготвяне на хляб ацетон пероксид е напълно унищожени, и продуктите от разлагането се изпаряват по време на печене. Този окисляващ агент директно се отразява на глутен протеинови вещества. При добавяне на голямо количество има пълно денатуриране на глутен, който престава да генерира кохезивен желе, докато изпиране се разпада на отделни

частици, които не залепват една към друга.

Приема се, че в процеса на окисление на аскорбинова киселина и дехидроаскорбинова възстановяване на важната роля на съответните ензими. По-късно е установено, че окисляването на аскорбинова киселина в тесто месене при нормални условия, в присъствието на въздух кислород, е много бързо и не добавя ascorbinatoxydase ускорява този процес .; очевидно в теста вече са достатъчни вещества, които насърчават окисление. В проучването са открити в пшеница брашно само следи от ензим окислител аскорбинова киселина.

Общата сума laurinolaktama, преминава в eoaminododekanovuyu киселина е 0.22% ето. 0 хидролиза се провежда при 95 ° С като се използва 30 тегл.

Много ацетон пероксид действа ефективно, когато се добавят към брашното от зърното, CHINCH повреден. Пример 1 се повтаря, с тази разлика, че хидролизата се провежда при 95 ° С като се използва като изходни материали – metilatsetamidnoy смес, съдържаща ррт ацетон оксим, и 30 тегл.% (на база на споменатата смес), съдържащ р-толуенсулфонова киселина вода с рН = 2.

Препоръчително е да добавите като средство за подобряване на тестото, но не и в отварата. При добавяне на калциев пероксид брашно значително увеличен вода абсорбиращ капацитет (0.5-1.5%), стабилност на размерите и обема на хляба. Калциев пероксид се препоръчва за хлябове на производство огнището (фиг. 135). Чужбина, се използва калциев пероксид, както изглежда, главно за подобряване на добива и хляб тестото.

Изследователите, участващи в изследването на този проблем, че механизмът на действие на този подобрител обясни окисляването на сулфхидрилни групи и образуването на дисулфидни връзки между вериги на полипептиди. При изучаване на ефекта на ацетон пероксид е установено, че силно се отразява на пшеничен глутен. Същата засилване ефекта върху тестото.

Diet No1 отслабване капсули

Diet No1

водоразтворими пшеница брашно пентосани са способни под влиянието на бромат и калиев йодат да образуват силни гелове. По-нататъшно проучване показа, че тази способност не разполага пентозани като такива, а гликопротеин въглехидрати компонент е арабиноксилана и евентуално galaktoaraban.

 • 198 дава съответните данни, илюстриращи ефекта на това вещество върху rasplyvaemost тесто, към който се прибавя силно допълнение на протеази (панкреатин).
 • ацетон оксим, и 30 тегл.% (По отношение на споменатата смес ), съдържащ р-толуенсулфонова киселина вода с рН

  = 2.

 • при добавяне на ацетон пероксид в количество от 0.05% от теглото на брашното тестото се елиминира напълно процес втечняване причинени от протеолитични ензими.
 • се повтаря пример 1 се повтаря, с изключение на това, че хидролизата се провежда при 95 ° с като се използва като изходни материали – metilatsetamidnoy смес, съдържаща ррт
 • отбележи, че ацетон пероксид има способността да инактивират протеолитични ензими са вероятно. в резултат на протеин денатурация.
 • ул>

  и представлява прахообразно вещество в смес с нишесте. Продава под името Maturoks тя се прилага в САЩ за същата цел като тази на ацетон пероксид.

  Въвеждането на методи високоскоростни за приготвяне на хляб се предполага, за подобряване на качеството на тесто използват по-високи дози от аскорбинова киселина, също с много високи дози калиев бромат. По-специално, ускорен метод за получаване на хляб, текущо използвани в Австралия, предвижда добавянето към тестото на 0.01%. аскорбинова киселина и 0,003% калиев бромат. В този случай, намалена период на ферментация се получава хляб на добър обем и фин еднакво порьозност. Без добавянето на такова голямо количество аскорбинова киселина с процес на намалена хляб което се получава хляб с лошо качество.

  като изходни материали laurino- лактам смес, съдържаща ррт Съдържанието в сместа, произтичащи от реактора беше tsiklododekanonoksima ето само 18 ррт.

  Забележете, че ацетон пероксид има способността да инактивират протеолитични ензими, вероятно също поради протеин денатуриране. 198 показва съответните данни, илюстриращи ефекта на това вещество върху rasplyvaemost тест, в който се прибавя силно допълнение на протеази (панкреатин). При добавяне на ацетон пероксид в количество от 0.05% от теглото на брашното тестото се елиминира напълно процес втечняване причинени от протеолитични ензими.

  Проверка на дума: * Скоби

  Това засилва капацитета за абсорбция на вода тесто подобрител структура и се увеличава. Оптималното количество на добавените подобрители от 0.0002 до 0.0045 процента от теглото на брашното; и колкото по-трици в брашното, толкова по-голяма е необходимо окислителя. Азодикарбонамидът влиза в сила веднага след месене. При добавяне на оптимални подобрители размер значително увеличава обема хляб, тест пероксидация се наблюдава при по-високи дози, което намалява способността на газ задържане. Azodikarbopamida влияние върху свойствата на глутена, не са изследвани.

  Когато едновременно

  добавяне на аскорбинова киселина на тестото и такива окисляващи агенти като калиев йодат, бромат и персулфат, повишена сила на първия метод, изразено в укрепване на последователността на тесто (фиг. 133). Предложено е да се комбинират тези две подобрител за да се намали консумацията на аскорбинова киселина. По този начин, експерименти са установили, че тези подобрители не влияят пряко на глутен протеини. От интерес е въпрос на взаимодействието на протеин-въглехидратни комплекси брашно с окислители.

  За речници портал

  Съдържанието на ацетон в сместа, произтичащи от реактора беше само 14 ррт ето Общото количество на N-metilatsetamyda, преминава в мравчена киселина като метиламин, ето е 0.25%. При почистване в резултат на хидролиза смес чрез дестилация ции те отново са прехвърлени на N-метилацетамид.

  Може също да харесате...

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *