Потенциалност

dr scott прегледОсвен това приемане Dr Scott (екстракт Martino) за намаляване на съпътстващи НСПВС и АДСИЦ или дори ги изоставят. Украинските лекарите са също възможност за облекчаване на състоянието на пациенти с остеоартрит и подобряване на поносимостта чрез определяне екстракт Martin в ефективна доза. Медицинската общност има възможност да изпробват новата допълнение Dr Scott (esparma GmbH, Aristo група, Германия). Dr Scott съдържа висока концентрация екстракт MARTIN една таблетка – 480 мг

.

Dr Scott (екстракт Martin)

В допълнение, назначаването на Dr Scott за намаляване на НСПВС или напълно да ги отхвърли.

Във връзка с горното, лекарите са все в лечението на остеоартрит търсят нови, алтернативни подходи. Анализът на наличните изследвания показват, че това е една ефективна алтернатива за извличане на ароматно мартини (дяволски нокът, Harpagophytum procumbens). Той обърна внимание и на dopolnenieov сигурност Мартин и тяхното дозиране схеми при лечението на пациенти. Мета-анализ на 14 клинични проучвания, проведени през 2007 г.

Продължителната употреба на екстракт от Martini ароматно (до една година) е безопасно и не е свързана с развитието на токсичност. Спазването на лечение при пациенти беше 96.4%. Поносимостта екстракт ароматно Мартин очевидно надвишава тази на селективни инхибитори на СОХ-2.

Такива заболявания на опорно-двигателния апарат като остеоартрит, артрит, болка в кръста и други отдавна престанаха да бъде много пациенти само възрастни. Често заболяването започва преди 40 години, превръщайки се в “верен другар” до края.

съхранение dopolneniea Условия Dr Scott

При преглед на резултатите от изследванията по клиничната ефикасност Harpagophytum procumbens на (дявола нокът, Мартин уханни, африкански Невярно лютиче) с мускулно-скелетни болки. Приемът Martin ароматен екстракт във всички видове мускулно-скелетна болка доведе до факта, че приблизително 60% от пациентите, дозата се намалява или напълно спре като нестероидни и стероидни противовъзпалителни средства. Може би Martini съответства ароматно ефективност екстракт с този на стандартна доза от рофекоксиб 12.5 мг, но необходимите данни, за да бъдат изяснени. При получаване на екстракт MARTIN ароматни леки странични ефекти (главно диспептичен характер) се появява при приблизително 3% от пациентите, които не надвишава съответната честота с плацебо.

dopolneniea ефективността оценява от лекарите като много добра и добра при 82,9% от пациентите. Пациентите се оценяват екстракт терапия Н. procumbens, както е еднакво ефективен в сравнение с предишното лечение в 30.8% от случаите, а в 62.4% от случаите, приети по-ефективно. Изследователите заключават, че високата ефективност на екстракт З. procumbens и да го препоръчвам като основен лечение.

Martin ароматен екстракт различен комбинираното действие на гъвкав, показващ в същото време противовъзпалителни, аналгетични и хондрозащитни ефекти. Поради това различно приложение ефект dopolneniea Dr Scott базирани екстракт Martin остеоартрит се придружава от облекчаване на болката, увеличаване на подвижността на ставите, намаляване на остротата на симптомите на локално възпаление. В това ефективността е сравнима със стандартни противовъзпалителни лекарства (диацереин, рофекоксиб).

влошаващата се ситуация все по-голяма част от хората,

страдащи от затлъстяване, защото тази патология на ставите са по-изложени на риск. Поради несъответствието между механичното натоварване на повърхността и способността да устои на този товар развива дегенерация и унищожаване на ставния хрущял.

Ефективността на dopolneniea и безопасността са потвърдени в няколко проучвания. Ribbat и сътр. Беше показано, че екстракт H.

По това време при проверка на резултатите от проучвания на клиничната ефикасност на Harpagophytum procumbens (дявола нокът, Мартин уханни, африкански Невярно лютиче)

 • продължителна употреба на екстракта Мартин аромат с мускулно-скелетни болки. (До 1 година) безопасно и не е свързано с развитието на токсичност.
 • екстракт приемане Martin ароматно във всички видове мускулно-скелетна болка доведе до факта, че приблизително 60% от пациентите, намаляване на дозата или напълно спре като нестероидни и стероидни противовъзпалителни средства.
 • Може екстрахира ефективност на Martini ароматни съответства на тази на стандартната доза от рофекоксиб 12.5 мг, обаче, трябва да бъдат изяснени тези данни
 • ул>.

  Мартин ароматен екстракт е безопасна и ефективна добавка за лечение на мускулно-скелетни болки. За да проучи този dopolneniea нужда да се провежда по-големи проучвания на по-високо качество. Поради своята ефективност и липсата на неблагоприятни ефекти върху стомашно-чревния тракт dopolneniey въз основа на това растение се използва широко в чужбина, а сега Украйна може да се присъедини към международния опит. На вътрешния пазар на компанията «Esparma» е допълнение Dr Scott, се предлага под формата на таблетки.

  Така, новите препоръките на Международната остеоартрит изследвания на Общността (2014) нарича hondromodulyatory глюкозамин и хондроитин “не е подходящ” за всички пациенти, като терапия за изменение и “съмнително” за облекчаване на симптомите. “Първото задължение на един лекар е да не навреди на собствените си ръце, да не се намесва в естествените лечебни ефекти на природата” – по думите на древния римски лекар и философ Гален днес не се губи значението

  .

  Според Световната здравна организация, до 20% от населението на света страда от заболявания на ставите. Предпоставките за широкото разпространение на ставния патологията са прекомерни, неравномерно натоварване и заседналия начин на живот.

  магически куршум, който може мигновено да се възстанови нарушеното функциониране на ставите, уви, все още не е измислена. В повечето случаи лечението се свежда до един дълъг, понякога много

  години, получаващи dopolnenieov нестероидни противовъзпалителни (НСПВС) и hondroprotektorov. Първо намаляване на болката и възпалението, но с продължително лечение отразява на лигавицата на стомашно-чревния тракт, което води до лошо храносмилане, стомашни язви и язви на дванадесетопръстника, и понякога опасни кръвоизливи. Продължителната употреба hondromodulyatorov като хондроитин, глюкозамин, от своя страна, може да бъде придружено от гадене, повръщане, коремна болка и други странични ефекти, допълнително усложнява лечението на ставни патологии. В допълнение, ефектът на тези dopolnenieov наскоро се справи с все повече и повече.

  procumbens (Dr Scott) подобрени параметри на интензитета на болка, ограничена функция, тежестта на симптомите на локално възпаление и други не по-малко от 50% при пациенти с остеоартрит и спондилит. Поради това, повече от половината от пациентите напълно спряна като НСПВС и стероид dopolneniey (в 60.3 и 56%, съответно). Общото ниво на ангажираността на пациентите е 96.4% за лечение.

  Всяка таблетка съдържа сух екстракт от Н. procumbens (екстракт Martini) във висока концентрация – 480 мг

  .

  Списанието “Pain ставите. Spine “том 7, №1, 2017

  Dr Scott

  В света има нарастващ интерес към dopolnenieam създаден на базата на естествени съставки. Разбира се, че е необходимо подробно проучване на техните свойства, но ефективността и безопасността на тези dopolnenieov да им позволи да се конкурира успешно с изкуствени средства. Растително допълнение Dr Scott базирани екстракт Н. procumbens (екстракт Martini) с многостранно действие – противовъзпалителни, аналгетични и хондрозащитни достойни да заемат важно място сред агенти за лечение на възпалителни и дегенеративни заболявания на ставите и болки в гърба. Dr Scott има хондрозащитни имоти от действието на екстракт от корен на активните вещества, Мартин ароматно, но със сигурност е повод да се запознаят с особеностите на въздействието на това растение в близост.

  Dr Scott в Москва

  Активното вещество в състава MARTIN ароматни инхибират възпалителни медиатори, както и медиатори на разграждане на хрущял, включително тумор некрозис фактор-α, интерлевкин-1β, матриксна металопротеиназа, азотен оксид и еластаза. С това допълнение, противовъзпалително и аналгетично действие, за инхибиране на синтеза на цитокини, допринася за потискане на матрични металопротеинази в хондроцити, които могат да забавят развитието на възпалителни процеси. И сега всичко това по-подробно.

  Може също да харесате...

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *