Новини

Fish XXL – мнения, коментари, цена,

Много често рибарите се опитват да мамят, за да увеличите улова. Но понякога тези ощипвам са незаконни. Но сега не е нужно да се мисли за това как изостава леене мрежата със своите ръце или как Fish XXL се използва за риболов.

Официален сайт

Има универсален инструмент, който може да увеличи улова в рамките на няколко пъти. – този активатор ухапване Fish XXL, направени под формата на спрей и е чудесно място за зимен и летен риболов

Как Fish XXL?

Принципът на работа се различава малко от подобни инструменти като активатор ухапване Fish XXL има подобен принцип на действие. Но не всички са толкова сходни и прозрачна, активатора ухапване Fish XXL има някои функции, които влияят на интензивността на ухапване.

Основното нещо, което трябва да се осигури на активатора – за подобряване на глада на рибата. И XXL се справя с него. Особено силни ефекти са очевидни в големи индивиди от рибата. Това се вижда от опитни рибари.

Основната цел на лезиите са физиологични характеристики на подводни същества. Взаимодействието на активатора принуждава рибата да се приближи вашата стръв. Тя го прави инстинктивно, така че с друг избор, тя не разполага.

Рибите са привлечени директно до мястото на хвърлей активатор във водата от големи разстояния, поради влиянието си върху рецепторите на феромони. И след привеждане на апетита й рязко се увеличи и тя намира друг избор, освен да се яде си стръв.

Както всички вече знаеха – основна съставка на работа на активатора се синтезират феромони. Тези вещества са били изтеглени в резултат на съвместната работа на учените и служителите на цялата разделението на теста за рибари.

Инструкции за употреба, риба XXL

Trigger риба ухапване XXL ви позволява да използвате в комбинация с тях различни стръв. Всичко зависи от предпочитанията на риба в определена езерце, както и от неговия тип. В крайна сметка, стръв за улов на хищни риби са малко по-различно от съвети за риболова на мирни подводни създания.

Важно е да се разбере, че хапе активатор не е магическа пръчка и риба на празен кука хвърлей няма да. Важно е да се избере най-подходящото оборудване, изберете подходящо място за риболов и след това добавете спрей активатор Fish XXL и се наслаждавайте на процеса риболов.

При риболов мирно риба

Риболов мирно риба често използваната стръв. Добавянето на активатор в стръвта не е задължително, но за да се предотврати процеса на риболов не трябва. Но за да се справят с примамката е необходимо.

За да обработи закрепване по следния начин:

 1. Поставете избран стръв на куката.
 2. Вземете спрей може с приемник и отстраняване на капачката.
 3. Стартово стръв 2-4 пъти (брой на дозите зависи от активността на рибата, толкова по-малък, по-голяма трябва да бъде доза).
 4. След улавяне 2-3 риба повтаря процеса.
 5. OL>

  За риболов на XXL на хищни риби

  Хващане на хищни риби може да се направи по няколко начина: леене и тролинг. Процесът на обработка стръв са идентични за двата метода. Тъй като не се използва стръв на риболовно пътуване, само трябва да се справят с примамката (лъжица, воблер или силикон риба).

  Обработка на примамка се извършва в няколко прости стъпки:

  1. В едната си ръка, което трябва да се вземе стръвта.
  2. втора ръка уреди спрей и отстраняване на защитната капачка.
  3. Необходимо е да се пръска стръв от 5 до 8 пъти. В зависимост от активността на хищници в езерото.
  4. Повторете процеса след залавянето на всяка риба.
  5. OL>
   Съставът на активатор ухапване риба XXL

   Благодарение на уникалните вещества, които се намират в активатора ухапване Fish XXL, че е много ефективен. Много рибари, които се опитват да направят това активатор с ръцете си, но дори и с всички компоненти може да се налучка дозата е много трудно, така че е по-добре да си купите риба XXL.

   Основните компоненти на активатора:

 • Коноп масло е добре известен атрактант за много видове риба. Той има голямо количество белтъчини и мазнини. Силна миризма на това масло е в състояние да привлече риба от големи разстояния.
 • Kaffir вар не се счита за по-малко ароматен вещество, само малък брой рибари я използват като примамка. Листата на това растение е много силна миризма, която може да привлече шаран, шаран, платика, лин и шаран.
 • слон чесън, която е включена с активатор има аромат, подобен на смес от лук и чесън. Използването на такива вещества, позволява получаването на аромата, засягащи ухапване хищни риби.
 • Squid протеин е хранително вещество с високо съдържание на аминокиселини и протеини. Този компонент също допринася за събуждане на апетита на хищни риби, особено големи индивиди.
 • Синтезиран феромони. Основната цел на компонента е допълнителното стимулиране на апетита на рибата по инстинктивен ниво.

Както можете да видите, съставът на активатора е сравнително универсални, и всеки компонент отговаря за привличането на някои видове риба. Особено силен ефект върху големи животни, защото инстинктите са по-ясно изразени.

Предимствата на спрей активатор

Много рибари се чудят, защо да не се избират активатора ухапване Суха Blooder и си струва да се купи риба XXL. Тя е много проста. Действието на активатора-тествани от рибари от цяла Европа в продължение на 6 години и местни рибари за около една година.

Основните предимства на продукта са както следва:

 • Експозицията на риба за инстинктивно води до силно въздействие, особено върху големи екземпляри. Като малък риба инстинктите са слабо развити и съответния ефект.
 • Тестване на различни води за дълъг период от време. Ефективността на активатора е тествана на целия персонал на рибарите в различни видове водни обекти: канали, реки, заливи, езера и язовири. И в зависимост от ефективността на продукта, се коригира от учени и се довежда до оптимума.
 • независимостта на действие от сезона. Спрей еднакво добре да помогне на рибарите да зимен и летен риболов. Също удобен контейнер позволява да се прилага примамката на студено и топло.
 • лекота на използване. Риболовеца няма да има нужда да се занимавам с тенджери и тигани в кухнята и да купуват скъпи компоненти за стръв. Всичко, което ще трябва да си купите активатора ухапване Fish XXL и го сложи в чантата.
 • на изплащане е много бърз. Поради факта, че цената на активатора е много нисък и ефектът е страхотен, можете да го възстанови след няколко пътувания до езерото.

Това не е всички предимства, за които можете да се обърнете. След като прочетете мнения на рибарите, можете да забележите, че всеки един от тях отбелязва, различни показатели. Това води само до един извод – стръвта не е друга измама или измама, тя наистина работи, просто всичко различно

.

Real прегледи на Риба XXL

Честит и проблемни рибари оставят обратна връзка за нанесения продукт на стотици форуми и блогове. Можете също така да дадеш мнението си в коментарите, и все пак ще ви дам някои популярни и реални отзиви от мрежата.

Владимир
се търси къде да купя този продукт в Москва, докато сте се натъкнали на на официален уебсайт. Поръчах всичко си дойде, а след това платени. Закупуване на повече от доволни. Поръчка за пети път и възнамеряват да продължат риболова с този spray.Vladislav от Минск пише:
Момчета, това е наистина готини неща. След съпругата ми даде една кутия с активатор за рожден ден аз не се върне у дома, без риба. Не й харесваше, че направи такъв подарък – уморен, за да почистите fish.Peter от Санкт Петербург пише:
Купих тази стръв, отиде до езерото с надеждата да хване риба, но специалните ефекти не са забелязани. Въпреки това, след това отиде със сина си, за да хищник и аз бях изумен от ефективността. Очевидно за риболов. нещо, което не е предвидил, но все пак щастлив.

Къде да купя активатора ухапване Fish XXL

През последните години, много рибари се питат този въпрос. И отговорът е предвидима и съвсем проста – най-доброто място за закупуване е на официалния сайт

.

На сайта и нормалната цена и доставка до Европа, Украйна и Беларус. А също така можете да сте 100% сигурни, че не купуват фалшиви. Връзката към официалния сайт даден по-долу.

Официален сайт

И вие може просто да попълните формуляра, като кликнете на линка по-долу. Вие ще трябва да изберете вашата страна, за да направи правилното име и фамилия и телефонен номер. След въвеждане на данните, трябва да изчакате, за мениджъра на повикване за актуализиране на данните на реда – около 10 мин.

За да попълни въпросника

За посетителите, идващи от нашия сайт има специална цена и хубава отстъпка. Така че можете да спестите още повече пари и да се насладите на процеса на риболов.

Хората, които се подготвят за риболов на лед имат уникалната възможност за поръчване активатор ухапване Fish XXL за зимен риболов. Можете да го закупите ТУК.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...