OptiVision - къде да купя най-доброто, аптека, магазин, цена
Новини

OptiVision – къде да купя най-доброто, аптека, магазин, цена

С възрастта зрението се влошава, по-голямата част от хората. Почти всички разработване далекогледство, независимо от това кой колко е седял пред компютъра, колко прочетените книги или плетени чорапи. Много освен далекогледство ще се появят и други заболявания: катаракта, глаукома, ретинална патология. Как да ги избегнем? Много просто: според продавачите капки Optivision, достатъчно, за да вземе настойка от боровинки с ленено масло и витамини за предотвратяване или лечение на всяко заболяване на очите

. Капки за очи Optivision

Optivision е капки за очи, които ви обещават ясна визия за 2 седмици. Посочените реакции:

 • предотвратяване на

  катаракта;

 • укрепване на ретината на окото;

 • подобряване на зрението.

Претендираните механизми на действие:

 • подобряване на кръвообращението;
 • хидратация;
 • укрепване на мускулите на очите;
 • предотвратяване на преумора на очите.

Придобиването на Optivision се препоръчва най-вече за тези, които:

 • прекарва повече от 2 часа на ден пред компютъра (тоест, всички, с изключение на много възрастни хора, които никога не се научи да използва);
 • чувствате уморени в очите (и в тази категория ще получи абсолютно всичко, включително и баба и дядо, в края на краищата, понякога има умора в очите);
 • не може да види далеч или близо;
 • принуден да носи очила.

Предполага се, че Optivision ще се отървете от точки. Вие ще получите сто процента нормално зрение.

Инструкции за употреба, Optivision

Въпреки наречен Optivision капки за очи, те се вземат вътре и не погребан в окото. На бутилката ясно казва, че това е концентрирана напитка. Скоростта на дозиране и честотата на приемане:

 • Възрастни -. 3 пъти на ден 20 капки, ги разпространява в 200 мл вода
 • Деца -. 4 пъти на ден по същия начин

Както можете да видите, децата дозата, необходима е по-висок. Това е много необичайно. Повечето от другите лекарства и хранителни добавки са предвидени за деца в ниски дози, защото на детето по-малко телесно тегло.

Предполага се, че за най-добър ефект Optivision нужда да се вземат на равни интервали

от време.

Състав Optivision

В състава на Optivision съдържа:

 • лутеин и зеаксантин. – за възстановяване на зрителната острота и предпазва обектива
 • Антоцианините в боровинки за нормализиране на вътреочното налягане, укрепване на мускулите на очите, нормализиране на кръвообращението.
 • Витамини за укрепване на ретината и предотвратяване на всички заболявания.
 • ленено масло -. Да овлажняват очите, лечение на възпалителни заболявания
 • цинк за предотвратяване на отлепване на ретината предотвратяване на свързана с влошаване на зрението.

Мнението на доктора Optivision

Optivision – безполезен инструмент за очите. Проблемът с този инструмент не е по-висока цена или лош състав. Всъщност съставът не е важно, тъй като повечето от обещаните ефекти не

може да се постигне, независимо от включените в компонентите на Optivision. Медицина, просто не се е развила до ниво под прием на каквито и да било вещества вътре помогна за подобряване на зрението, за предотвратяване или лечение на заболяване.

Изключения от това правило са. Вие може да лекува очни инфекции, като антибиотици вътре. Възможно е да се излекува “нощна слепота”, като витамин А. Но клиничните ефекти, които ви обещават продавачите Optivision, недостижим. Сред тях:

Възстановяването и укрепване на ретината. Ако мембраната окото на окото е повреден, след това се възстанови. Това се отнася до невъзможността да се възстановят функциите на структурите на окото. Механични повреди в случай на счупване или отлепване на ретината е възстановена. Ретината могат да шият или “спойка” паузи. Тя може да се засили, но само по хирургичен път, а не капки за приемане вътре. Но за да се възстанови функционалността по никакъв начин. Ето защо, слепота, свързана с увреждане на ретината и зрителния нерв, се смята за необратимо. Дори и “Всемогъщият” Optivision няма да помогне.

профилактика

на заболявания на окото.

Според продавачите Optivision, ако днес сте и нарушено зрение, и намалява остротата, тогава утре вие ​​определено трябва да се очаква, катаракта, глаукома, слепота, отлепване на ретината. Това не е вярно. Vision “комплекти” всички мъже с възрастта. Изключения от това правило са почти там. Защото през годините отслабват мускулите на окото става по-плътна и обектива, което пречи квартирите. Но това не означава, че всички хора са слепи, ще се развива катаракта или глаукома. Така че приемате някакви лекарства за профилактика, включително Optivision, няма никакъв смисъл, освен в случаите, когато съществуващите рискови фактори патология правят заболяването вероятно.

показва мястото на въображаем, никога не се извършва в действителност клинични проучвания. Според резултатите от тях:

 • 95% от хората след използване на капки Optivision възстанови нормално зрение;
 • 91% от пациентите са излекувани на далекогледство (пресбиопия – намаляване на способността да се види добре отблизо, което обикновено се случва с възрастта);
 • 83% от пациентите излекувани от катаракта, която присъства в началния етап на развитие;
 • 92% от хората излекувани от глаукома без операция;
 • 87% от пациентите се отървах от ечемика;
 • 98% възстановена природен око влага.

Тези резултати всяко лице с медицинско

образование може да доведе до това, което е смях (ако лекарят гласи, че е в добро настроение), или възмущение (ако по време на четене настроението му е горе-долу). За:

Завръщането на зрението. Това е измислица. С късогледство проблем обикновено е, че тя е твърде голяма очна ябълка. Тя не може да бъде намален, като капки Optivision. За правилното зрение само да хирургия ще промени формата на роговицата. Не мога да възстановя зрението и далекогледство. Защото нейното влошаване се дължи основно на промяната в физичните свойства на обектива. Трябва или да нося очила, или клиника контакт с очите и да се замени лещата.

Лечение на катаракта. Друга фантазия от продавачите на безполезни капки. Катаракта облачно обектива. Не капки няма да го правят отново ясно. Ако обективът е “развалена”, тя трябва да бъде “изхвърля” и постави нов. Разбира се, това може да бъде направено по хирургичен път само.

Cure глаукома. Това обещание не е просто неоснователни, то е опасно. В крайна сметка, ако хората наистина вярват, че продавачите и отказва да намали падове на налягането, като се има предвид себе си лекува, то може да доведе до атрофия на зрителния нерв. Без постоянна употреба на наркотици или хирургия идва необратима слепота.

ечемик и конюнктивит. Твърди се, че 87% от пациентите се отървал от тези болести, като капка Optivision. От което можем да заключим, че тези капки пречат на изцелението. В крайна сметка, без тях, ечемик и конюнктивит са 100% от хората.

Така Optivision – безполезни капки. Техните продавачи предлагат да се купи за много пари се голи обещания, които никога не са изпълнени. Не защото Доплащане Optivision добро или лошо. Само на всички обещани ефекти недостижими с помощта на консервативни методи на лечение при сегашното ниво на развитие на медицината. Повечето проблеми могат да бъдат решени само от хирургични методи.

Цена Optivision

Optivision е евтин – само …. Но проблемът е, че за такава цена продавачите са готови да дадат само всеки трети пакет. И двете бутилки от капки, които трябва да купуват на пълната цена. Това е …. И това е за една малка бутилка от настойка от боровинки! Но вместо да прекара 2-3 хиляди рубли ще получите добро настроение. След цял месец, поемане на капки Optivision, ще живеят в очакване на високата скорост на втвърдяване катаракта или глаукома, късогледство или далекогледство.

Къде да купя Optivision?

Optivision можете да го закупите на официалния сайт: optivision-капки. Натиснете бутона “Поръчка Optivision”. Тогава пред очите ви се появява формата за поръчка. Страната ви вече е в списъка. Остава да влезе в специално поле е номер и име. Натиснете бутона “резервирай” и след няколко минути ще получите обаждане от онлайн магазин. Асистентът на продажбите ще поиска да потвърдите поръчката си и съм съгласен с теб всичките му подробности. Optivision ще бъдат поставени по пощата в рамките на няколко дни.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...