Красота

Realquit – мнения, цена, къде да се купуват, аптека, струва ли си го?

Проучване само информацията за мнения Realquit, независимо дали е за развод, не е възможно да се реши. В един свят става все по-популярен здравословен начин на живот, толкова популярни инструменти, за да се отървете от лошите навици. Едно от тези средства, да се отърве от зависимостта от никотина е biomagnets Realquit.

Biomagnify Realquit е направен от магнитен сплав, покрити с златно покритие. Има плоски дискове с различни размери. По-голям диск (8×1), монтиран на задната повърхност на черупката на ухото, на по-малък (5×1) – върху външната. Акупресура и имат магнитно въздействие върху биологично активни точки на ушната мида. Повърхността на biomagnetic злато 24 К, Realquit анти-пушене не причинява дразнене на кожата в засегнатата област. Пръскането се извършва, както жълто и бяло злато. Златото е в състояние да се освободите от стреса, нормализира съня, засилване на имунната система.

Инструкциите казват, че магнитите срещу тютюнопушенето влияят върху точката, отговорен за вашето желание да се пуши. Според разработчиците, достатъчно, за да се носят кожена каишка за 2-4 часа през деня, за да напълно да се откаже от пристрастяването.

Така инструментът е в състояние да осигури:

 • акупресура влияние върху биологично активен точка;
 • магнитни ефекти върху Energoupravlenie точка;
 • metallotherapeutic ефекта на златни йони.

Принципите на акупунктура действие Realquit

Начин auriko ефекти на акупунктурата с произход от древни времена и се използват в народната медицина в много страни. В китайски монографии “хиляди златни предписания” (VII век) и “Основи на акупунктура и обгарянето с билки” (XVII С) акупунктура се счита като отделен метод за лечение. Преглед на лекарите за метод за лечение на никотинова зависимост от използването на такива техники, доказателство за тяхната безопасност и ефикасност.

Клинични и теоретични изследвания учените са доказали, действителната ефективност на метода. Магнитни стимулира ефект (слаб) или успокоително (силен) въздействие върху някои области на кората на главния мозък. Ефектът от снимачната площадка на магнити срещу Realquit Пушенето на базата на точките за релаксация “Шен-мен”, който отговаря за централната нервна система (картата АТ55Х).

Точките могат да бъдат позиционирани, така че за правилното поставяне на магнитите е необходимо да се изясни топографията на точка от специалист, или опитайте да намерите на собствения си се ръководи от картата и собствените си чувства. При натискане на биоактивен точка на тъп край на прът, писалка, открити или всеки не-остър предмет, ще се чувстват болката по-силен от външната точка. Често негативни отзиви за Realquit, свързани с факта, че магнитите са били поставени в точката на неправомерна цел.

Често има оплаквания от дискомфорт и болка. Според изследвания, редовен масаж има слаб ефект. Дългосрочна (до 2 часа) натиска върху точката и допълнителното влияние на магнитите намали електрооптични дейност и имат силно успокояващ ефект. Ако на мястото на магнити, силна болка, то е, според китайските трактати, показва точката, в която много малко енергия.

Техниката на акупунктура “преследването на скитащи болка” се основава на въздействието върху областта на болката. Но когато силна болка магнити могат да бъдат малко по-преместени или пуснати на малко по-късно. Има чувствителност индивидуален кожа, хората реагират по различен начин на излагане.

Предимството на магнитна терапия е, че:

 • неинвазивен;
 • безболезнена;
 • при прилагането изключени инфекция.

Как да използвате Realquit?

Инструкция за Biomagnetism предписва:

 1. магнити да поставите чисти, сухи ръце.
 2. Използване огледало е необходимо да се намери на биоактивен точка маркиран на изображението, която е включена в комплекта.
 3. по-голям диаметър магнитен диск се поставя върху задната част на ушната мида в проекцията на точката.
 4. По-малкият магнит е поставен извън точката.
 5. магнити трябва да се приеме от vzaimoponimanie.
 6. За удобство на определяне инструкцията за магнити препоръчва за дясна ръка за пускане на устройството на лявото ухо, за ляво -. Надясно
 7. Магнитите не бива да причинят силна болка и дискомфорт. Ако индивидуален висока чувствителност на устройството причинява болка, може да го движи, без да извън региона на биологично активни точки, или да се повтори процедурата по-късно.
 8. Магнитите трябва да се носи в продължение на 2-4 часа на ден. Инструкцията позволява процедурите за разделяне, например, в продължение на 2 часа, два пъти на ден.
 9. Не се препоръчва използването на магнита по време на депресията, силни пориви да пушат, и повишена тревожност.
 10. Не мога да спя с фиксирани магнити.
 11. Препоръчително е през първата седмица до постепенно намаляване на броя на изпушените цигари, ако не можете да се откажете от тях наведнъж.
 12. До края на седмицата да спре напълно пушенето и продължи да използва Realquit до пълното изчезване на силното желание за пушене.
 13. Пълен разбира се варира в широки граници и зависи от човешки определяне, неговите характеристики на тялото, силата на волята.
 14. Можете да комбинирате използването на Realquit и други методи.
 15. OL>

  Какви са предимствата и ограниченията?

  Магнитите Realquit имат няколко предимства:

 • не трябва химична въздействие върху тялото;
 • не изисква посещение на лекар за клип монтаж и наблюдава процеса на лечение;
 • не изисква спазването на диета;
 • имат предимствата на неинвазивни методи на лечение;
 • проста изпълнение, грижи;
 • имат няколко типа ефективно въздействие;
 • метод е научно оправдано, подкрепено от клинични и теоретични изследвания.
 • имат няма противопоказания и не предизвикват странични ефекти върху тялото.

В инструкциите за Realquit посочи, че инструментът не се препоръчва за употреба:

 • в периода на бременността;
 • в присъствието на рак;
 • хора с електронни медицински устройства (дефибрилатор, инсулинова помпа, пейсмейкър и др.).

Разликата на фалшив от оригиналната Realquit

При закупуване Realquit трябва да се притесняват от фалшификати. Има редица различия, със знанието, че рискът да купуват фалшиви значително се намалява:

Originalvaluecomplete официалния сайт на производителя (САЩ) не се отнасят до ситуативен качество прави цветен печат и от двете страни, лакирана poverkhnostyami ниска качеството на цветовете на изображението само от едната страна, без лак patriciamanterola на 2 езика (английски и италиански), том 32, стр Xerox с опции за лошо kachestvennye дискове с различни размери, Gladiatori със същия размер, с груб ръб, което води discomfortableness – злато (бяло и жълто) Изглежда – бял Metalna специална точка за присъединяване карта от външната страна и с вътрешна и съответстват на картината и приложените воля магнитуд мачове от местоположението и модел

Ефективността на biomagnets Realquit прегледи са както положителни, така и отрицателни. Потребителите обсъждат и сравняват различни средства за борба срещу тютюнопушенето. Има дори специален форум, където за впечатленията си казва доброволец лично се опита този инструмент. Разбира се, много от коментарите, оставени от специални хора, насърчаване на даден продукт, но можете да намерите реални отзиви. Благодарение на предварителната прогноза учебни biminitop на тяхната ефективност на използване, удобство, продължителност на курса, можете да избегнете това, което потребителите наричат ​​”развод”.

Особен интерес представляват оценките на тези, които могат да се оцени ефектът на Realquit професионално. Той прави преглед на лекарите.

Как да говоря с клиентите си?

Форумът, които са напуснали своите коментари от реалните потребители, показва колко различен от тях говорят за потребителите.

Майкъл, 45 години:

Smoker с голям опит. Когато започнах да премине здраве, възникна въпросът безболезнено се откажат от тютюнопушенето. Спряно на магнити Realquit. Ще бъда честен – не помогна. Носеше един месец, но Пушенето е разболял. Тук просто забелязах, че цигарите са започнали вземете по-дълго. И ви благодаря за това!

Светлана, 38 години:

Заедно със съпруга си в движение. Пушенето се превръща в начин. Опитах да се откажат, използвани хапчето, никотинови лепенки, но нещо не отиде. Започнах да се чувствам зле. Купиха Realquit. Носете в продължение на две седмици. Пушенето почти не искате да.

Elena, 25

С любимия човек планирате дете. Пуша, тъй като бях 17. Реших, че трябва да се откажат, така че бебето е здраво. Не искам да отрова хапчета, за хипнозата ми каза ужасите. Така че аз купих Realquit. Надявам се, че ще помогне.

Станиела Яркова

Станиела е 45-годишен личен треньор, който се радва на състезания с порове, голф и театър. Тя е вдъхновяваща и забавна, но също така е много егоистична и малко недружелюбна.

Тя е български мюсюлманин. Тя завършва училище и след това напуска академията. Има фобии от печен боб и колбаси

Физически, е в доста добра форма. Тя е средна височина с тъмна шоколадова кожа, черна коса и зелени очи.

Тя е израснала в квартал на средната класа. Тя е отгледана от баща си, майка й е оставена, когато е млада.

В момента е женена за Кенет Доналд Томсън. Кенет е на същата възраст като нея и като учен.

  има пет деца със съпруга си Кенет: Матилда на възраст 0, Тереза на 8, Даян на 10 години, Стивън на 12 и Реймънд на 13 години.

  най-добрият приятел е личен треньор, наречен Suzanne Gonzalez. Те са неразделни. Тя също се мотае с Кори Кинг и Фред О'Райли. Те обичат да пекат заедно.

Може също да харесате...